top of page

Myllykirjastoon avattu Pop-Up -kauppa

Tyrnävän Meijerialueella palvelee toukokuun ajan tyrnäväläistuotteiden Pop Up -kauppa. Väliaikainen kauppa on osa Kyllikki Salmenhaaran jalanjäljillä -näyttelykokonaisuutta. Putiikki on Tyrnävän kunnan hallinnoiman Tyrnävä tarjottimelle -hankkeen järjestämä.

Pop Up -kauppa esittelee paikallisia tuotteita ja niiden tekijöitä. Kaupan valikoimissa on ryynejä ja hiutaleita paikalliselta myllyltä, Suomen pohjoisinta luomuhunajaa, hampputuotteita kuten hampunsiemenöljyä ja hamppuihovoidetta sekä keramiikka-koruja ja käsintehtyjä tossuja ja kynttilöitä.

Pop Up -kauppa palvelee Salmenhaaran näyttelykokonaisuuden ajan eli 31.5.2016 saakka. Putiikki on auki joka päivä kello 12-18 aivan kuten Salmenhaara-kokonaisuuden näyttelytkin Meijerialueella.

bottom of page